Klanten

Meer dan 400 KMO's deden de voorbije jaren beroep op ons

Onze klanten zijn ondernemers, zelfstandigen en zaakvoerders binnen KMO's in Vlaanderen. Herken je één van de onderstaande situaties? Dan staan wij voor je klaar.

  • Je lanceert een nieuw bedrijf, project, product of dienst en wil dit van bij het begin marktgericht aanpakken.
  • Je bent een groeibedrijf dat haar marketingbeleid professioneler wil uitbouwen om meer te halen uit bestaande of nieuwe markten.
  • Je businessmodel of bedrijf is aan een grondige herpositionering toe en vereist een nieuwe marketingstrategie.
  • Je staat aan het begin van je marketingbeleid en vindt het té vroeg om nu al een marketeer aan te werven
  • Je marketing verloopt té ad hoc, je wil meer consistent en planmatig communiceren met de markt
  • Je wil méér leads genereren van potentiële klanten maar het ontbreekt aan een marketingbeleid hiervoor

Klanten komen vooral bij ons aankloppen omdat ze méér leads, méér omzet, méér klanten en méér marge willen hebben. Maar ook omdat ze professioneler en consistenter willen communiceren, in plaats van een ad hoc marketingbeleid te voeren. Ze willen vaak ook risico uitsluiten (vooral voor start-ups) door bij het prille begin professioneel naar de markt te gaan. Soms worstelen klanten met hun imago en/of positionering, en zoeken ze een externe adviespartij met ervaring bij het herpositioneren van bedrijven. En heel vaak zoeken ze een extern klankbord en een objectieve partij die ‘onbesmet’ is en met het nodige helikopterzicht nieuwe inzichten en advies kan leveren.

Hieronder vind je een overzicht van gerealiseerde projecten, de recentste eerst. Doorloop even de lijst om een idee van onze klantenportefeuille te krijgen, of zoek via de rechter navigatiekolom gericht volgens type bedrijf.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy