Marketing Masters, een podcast die marketingexpertise vertaalt naar KMO-marketing

In mijn podcast 'Marketing Masters' ga ik in gesprek met marketing experten. Mijn gasten zijn experten in hun vakgebied, in één specifiek segment van het brede marketingspeelveld.

Ik ga in de gesprekken op zoek naar concrete tips en technieken die bruikbaar zijn in een context van 'Marketing voor de KMO' en pols naar marketingtrends die impact hebben op het commercieel beleid binnen een KMO.

podcast
Klanten werven via LinkedIn door Victor Bonke

Peter Desmyttere spreekt met Victor Bonke van Acquiro, een LinkedIn-expert. In deze podcast ontdek je waarom LinkedIn een goudmijn is voor sales en marketing bij KMO’s die zich op een zakelijk netwerk richten. Deze expert leert ons waarom positionering op LinkedIn zo belangrijk is, hoe je meer engagement op je posts krijgt maar ook hoe je actief en succesvol prospects benadert zodat je nieuwe klanten werft via LinkedIn.

Lees verder

podcast
Videomarketing door Christel Dequinnemaere

Peter Desmyttere spreekt met Christel Dequinnemaere, een videomarketing expert. Zij werkt bij het videomarketing bedrijf Motcha en geeft opleidingen over videomarketing. In deze podcast leer je het échte belang van videomarketing voor een KMO kennen, maar krijg je ook tips hoe je eraan begint, hoe je het in de praktijk vertaalt en wat je vooral niet moet doen.

Lees verder

podcast
Customer Experience Design door Wisefools

Peter Desmyttere spreekt met Dries Van haver en Pieter Langeraert van Wisefools, twee marketing experten op het gebied van Experience Design. In deze podcast leer je hoe je van klantbeleving een echt concurrentievoordeel maakt. Maar wat betekent klantbeleving? En hoe maak je dat tastbaar, zowel in je organisatie als voor de klant?

Lees verder

podcast
7 KMO-marketing trends voor 2023

Evelien Vanhauter spreekt met Peter Desmyttere over de trends voor KMO-marketing in 2023. In deze podcast leer je waarom een sterk verhaal belangrijker is dan ooit, hoe je digitale marketing kan versterkt worden, waarom er (weeral) meer aandacht naar je website moet gaan en word je overtuigd om in 2023 meer in te zetten op videomarketing. Na deze podcast ben je helemaal klaar om je marketingstrategie voor 2023 op scherp te zetten.

Lees verder

podcast
Reputatie door Jeroen Wils

Peter Desmyttere spreekt met Jeroen Wils over reputatie, het resultaat van alle ervaringen die mensen met jou of je bedrijf hebben. Hij is auteur van het boek 'De reputatiecoach', een vlot leesbaar boek dat komaf maakt met het cliché dat een goede reputatie maakbaar is via communicatie of marketing. In deze podcast leer je het échte belang van reputatie voor een KMO kennen, maar krijg je ook tips hoe je met reputatiemanagement begint, hoe je het in de praktijk vertaalt en wat je moet doen als je reputatie aangevallen wordt, bv. door negatieve reviews.

Lees verder

podcast
Geurmarketing door Anne Guffens

Peter Desmyttere spreekt met Anne Guffens (Begeuren) over geurmarketing, een onderbelicht aspect van experience marketing. In deze podcast leer je hoe geurmarketing de klantervaring en verkoop naar een hoger niveau tilt. De juiste geur zou gemiddeld tot 7% meer omzet leiden. Het inzetten van specifieke geuren om meer beleving en meer resultaat te bereiken is een techniek die op vandaag ook voor KMO’s haalbaar is geworden en niet langer een exclusiviteit is van de grote merken. Heb je een winkel, een showroom, een kantoor of een vrij beroep? Geurmarketing zorgt voor de juiste emotie en voor betere resultaten.

Lees verder

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy