Expert in marketingstrategie voor KMO's

In 2007 was ik de eerste marketeer die zich exclusief ging wijden aan het begeleiden van ondernemers en KMO's op vlak van marketingstrategie. Ik zag een groeiende vraag naar strategisch marketingadvies voor ondernemers en KMO's die een businessmodel, communicatieplan of marketingplan willen schrijven of optimaliseren. Op vandaag ben ik nog steeds dé referentie voor ondernemers en KMO's die een strategisch klankbord zoeken bij het lanceren van nieuwe producten en diensten, het betreden van nieuwe markten, het uitrollen van een groeistrategie of het herpositioneren van de onderneming.

Erkend marketingadviseur bij KMO-portefeuille

Sinds 2011 ben ik als marketingadviseur erkend door de Vlaamse Overheid binnen de KMO-portefeuille steunmaatregelen. Mijn registratienummer is DV.A105385. Marketingplan dienstverlening wordt door de Vlaamse Overheid gesubsideerd om de drempel tot strategisch marketingadvies voor KMO's te verlagen. Kleine ondernemingen genieten 30% steun op het bedrag van de dienstverlening, een middelgrote onderneming geniet 20% steun. Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

Founder van marketing start-ups

Naast het adviseren en begeleiden van ondernemingen op vlak van marketing, investeer ik zelf ook in marketing ideeën of marketing start-ups waar ik bijzonder potentieel in zie. Zo heb ik de afgelopen jaren Husky (marketing planning software), Upflow (marketing management), Pepper (sales leads generator) en Nomads (uitgeverij van roadtrips) samen met anderen succesvol in de markt gezet als co-founder en bestuurder.

Spreker over marketingstrategie voor KMO's

Ik ben een inspirerende spreker die meer dan 20 jaar kennis van 'marketing in ondernemingen' en 'ondernemende marketing' deelt tijdens lezingen en marketingopleidingen bij diverse ondernemersorganisaties (Voka, Unizo, Etion, …) of opleidingsinstituten (NCOI, Syntra, …). Je kan er één van mijn opleidingen volgen als meerdaagse opleiding, korte opleiding (dag of halve dag), als avondlezing of als webinar. Mijn belofte? Geen hoogdravende marketingtheorie maar een pragmatische aanpak met voorbeelden uit de wereld van ondernemers en KMO's.

Extern bestuurder in marketing ondernemingen

Vanuit mijn bijzondere ervaring als bestuurder (in eigen en verbonden ondernemingen) en marketingadviseur voor ondernemers en KMO’s ben ik beschikbaar als extern bestuurder voor bedrijven die externe, onafhankelijke knowhow en relevante strategische expertise in huis willen halen. Ben je als bedrijf actief in de wereld van marketing of communicatie en zoek je een extern bestuurder voor je raad van advies of voor je raad van bestuur? Boek dan hier een afspraak.

Meer visie, daadkracht en resultaten in marketing nodig?

Maak nu een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy