Vlaamse Overheid

Brussel

In 2015 lanceerden toenmalig Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en Karel Van Eetvelt van Unizo het startschot van de campagne “Het internet. Ook uw zaak”. Met deze campagne, die op vandaag stevig loopt en in 2020 werd genomineerd voor een Europese Award voor Ondernemerschapsbevordering, wil de Vlaamse Overheid de Vlaamse winkelier bewust maken van de diverse mogelijkheden die het moderne internet biedt. De website bevat tal van tools en tips voor handelaars die meer uit het internet willen halen.

Centraal in de website staat een oriënterende e-scan die een gepersonaliseerd adviesrapport met een e-score en een checklist op maat oplevert op basis van gerichte vragen. De e-scan werd ontwikkeld om handelaars de mogelijkheden van het internet voor hun eigen zaak te laten ontdekken. Samen met enkele andere ondernemers heeft Peter Desmyttere meegewerkt aan de opzet en uitrol van dit project. 

De website bevat daarnaast tal van tools (zoals templates voor een financieel plan), getuigenissen van handelaars, een kalender met lokale internetopleidingen én een blog met internettips. Voor de blog schreven wij de artikelen '10 tips voor leukere Facebook-posts' en '5 technieken voor meer mond-tot-mond reclame op het internet'.

 

Andere klanten in de sector Diensten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak nu een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy