Dit webinar is reeds afgelopen
Peter Desmyttere
Webinar

Zero budget Marketing

“Ik heb geen budget voor marketing.” Het is het perfecte excuus voor KMO’s om niet te investeren in marketing en communicatie. Maar … moderne marketing is helemaal geen zaak meer van veel budget. Wel van consistent, planmatig en professioneel tijd investeren in de juiste kanalen en technieken waarmee je de juiste klanten bereikt. Denk hierbij SEO, social media, e-mail marketing, PR, networking, partnerships of mond-tot-mond reclame. Mogelijkheden zat om met nul euro budget een professioneel marketingbeleid op te zetten. Geen excuses meer. Elke ondernemer of KMO heeft professionele marketing nodig en dat heeft geen budgettaire struikelblok. Enige voorwaarde is tijd, passie en … kennis van de juiste marketingtechnieken.     

Het webinar wordt geleid door Peter Desmyttere, zaakvoerder bij Desmyttere. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij het strategisch begeleiden van KMO’s deelt hij graag zijn ervaring en inzichten via 45’ webinars. In drie kwartier krijg je inspiratie en energie om jouw marketingbeleid beter te maken.

Dit webinar richt zich tot zelfstandigen, ondernemers en KMO-zaakvoerders die snel en zonder budget marketingresultaat willen boeken.

In dit webinar leer je:

  • hoe je gratis een dynamische en Google-vriendelijke website opzet
  • hoe je zonder investering hoog scoort in Google 
  • hoe je een community opbouwt met organische posts op social media
  • hoe je gratis de relatie met klanten warm houdt via e-mail marketing 
  • hoe partnerships en mond-tot-mond reclame een gratis hefboom voor je marketingbeleid zijn

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy