Dit webinar is reeds afgelopen
Peter Desmyttere
Webinar

Nooit meer omzetverlies

ZO VERMIJD JE WERKLOOSHEID DOOR OVERMACHT

Dit webinar vertrekt van het gegeven dat externe bedreigingen integraal deel uitmaken van ondernemen. Corona, Brexit, een economische crisis, nieuwe wetgeving, milieurampen, terroristische aanslagen, personeelsproblemen, ziekte, ongeval, onhaalbare concurrentie, … ondernemers acteren op een mijnenveld van externe bedreigingen. In dit webinar brengt Peter Desmyttere echter een positieve boodschap: elke onderneming kan zich wapenen  tegen dergelijke externe bedreigingen en kan sterker uit gelijk welke crisis komen. De ervaren docent staaft dat met inspirerende voorbeelden, handige tools en een innovatieve kijk op ondernemen. Dit webinar is een must voor elke ondernemer die nooit meer werkloos wil toekijken door overmacht. Met de aangereikte technieken leg je de basis voor ‘Nooit meer omzetverlies’.

Het webinar wordt geleid door Peter Desmyttere, zaakvoerder bij Desmyttere. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij het strategisch begeleiden van KMO’s deelt hij graag zijn ervaring en inzichten via 45’ webinars. In drie kwartier krijg je inspiratie en energie om jouw marketingbeleid beter te maken.

Dit webinar richt zich tot zelfstandigen, ondernemers en KMO-zaakvoerders die zich in de toekomst beter willen wapenen tegen externe bedreigingen.

In dit webinar leer je:

  • welke externe bedreigingen er bestaan voor een onderneming
  • het verschil tussen quick-wins en lange-termijn oplossingen bij een externe dreiging
  • hoe je een businessmodel snel maar duurzaam innoveert vanuit je sterkten
  • concrete handvatten voor businessmodel innovatie op vlak van aanbod en markt
  • technieken om je onderneming concurrentieel te positioneren 
  • hoe digitalisering waarde kan bijdragen aan je businessmodel
  • oefeningen om na de sessie zelf aan de slag te gaan

Deelnemers aan het webinar kunnen eventuele vragen vooraf doorsturen. Tijdens en na het webinar is tevens ruimte en tijd om vragen te stellen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy