Dit webinar is reeds afgelopen
Peter Desmyttere
Webinar

KMO-strategie in tijden van crisis | 10 marketingtechnieken

“Never waste a good crisis”, zei Winston Churchill kort na de Tweede Wereldoorlog in aanloop naar het oprichten van de Verenigde Naties. Deze quote geldt als geen ander voor KMO’s in tijden van Corona-crisis. Stel je eens voor dat we de komende jaren een langdurige economische recessie tegemoet gaan? Hoe ‘crisisproof’ is jouw KMO dan? Met dit webinar reiken we een helpende hand. Ze geeft 10 concrete marketingtechnieken voor KMO-zaakvoerders die (1) aanvaarden dat de wereld er straks anders kan/zal uitzien en (2) beseffen dat ‘business as usual’ geen lange-termijn garantie biedt. Dit webinar houdt je een spiegel voor. Wat ga jij - als KMO-zaakvoerder - doen om de crisisperiode succesvol door te komen? De som van alle strategische beslissingen wordt straks jouw ‘Corona Survival Strategy’. Stel de zeilen bij, gooi het roer om en … goede vaart!

Het webinar wordt geleid door Peter Desmyttere, zaakvoerder bij Desmyttere. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij het strategisch begeleiden van KMO’s deelt hij graag zijn ervaring en inzichten via 45’ webinars. In drie kwartier krijg je inspiratie en energie om jouw marketingbeleid beter te maken.

Dit webinar richt zich tot zelfstandigen, ondernemers en KMO-zaakvoerders die inspiratie zoeken bij het vinden van oplossingen om hun bedrijf door de corona-crisis te loodsen.
 
In dit webinar leer je:

  • waarom een scherpere positionering nu fundamenteel is
  • wat innovatie in een crisisperiode kan betekenen
  • hoe je jouw ‘meest ideale klant’ bepaalt en beter inspeelt op klantbehoeften
  • waarom je best afstapt van het idee 'wat we zelf doen, doen we beter' 
  • welke digitale marketing technieken nu prioritair zijn voor KMO's

Deelnemers aan het webinar kunnen eventuele vragen vooraf doorsturen. Tijdens en na het webinar is tevens ruimte en tijd om vragen te stellen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy