Dit webinar is reeds afgelopen
Peter Desmyttere
Webinar

10 technieken voor méér leads

Elke sales geörienteerde organisatie heeft een continue instroom aan leads nodig. Ze zijn de brandstof voor inside sales, account managers, vertegenwoordigers, webshops of web-applicaties. Zonder nieuwe leads droogt de sales pipeline op, stijgt de druk op marketing en laten verkopers zich verleiden tot (onrendabele) koude prospectie. Dit webinar toont het volledige scala aan technieken waarmee KMO’s via moderne marketing een permanente stroom leads kunnen genereren. Ze focust niet eenzijdig op online advertising, dé uitverkoren techniek van vele digitale bureaus, maar presenteert een multimediale aanpak op vlak van lead generatie. Het webinar besluit met een overzicht van interessante tools voor lead generatie en lead management.    

Het webinar wordt geleid door Peter Desmyttere, zaakvoerder bij Desmyttere. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij het strategisch begeleiden van KMO’s deelt hij graag zijn ervaring en inzichten via 45’ webinars. In drie kwartier krijg je inspiratie en energie om jouw marketingbeleid beter te maken.

Dit webinar richt zich tot zelfstandigen, ondernemers en KMO-zaakvoerders die een continue instroom aan leads nodig hebben in functie van omzetbewaking en omzetgroei.

In dit webinar leer je:

  • de plaats van leads in de marketing pipeline
  • de definitie van ‘leads’ en de meest voorkomende soorten leads 
  • alle online of digitale technieken om leads te genereren
  • offline technieken die garant staan voor meer leads
  • interessante tools voor lead generatie en lead management

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy