17/08/2022
Peter Desmyttere
Nieuws

Bloovi Entrepreneurs Summit zet KMO’s in 2 dagen klaar voor de toekomst

De druk op ondernemers en KMO’s neemt toe door allerlei externe uitdagingen en bedreigingen. De nood aan tips, advies en inspiratie om beter en slimmer te ondernemen neemt dus toe. De ondernemers-community Bloovi organiseert daarom een nieuw en ambitieus congres op 8 en 9 september 2022.

‘Reset for the Future’ is het hoofdthema
Jezelf scherp houden, je mentaal oppeppen in moeilijke periodes, constant strategisch bijsturen en innoveren, steeds verder digitaliseren, … ondernemers en KMO’s staan voor tal van uitdagingen om de toekomst succesvol aan te pakken. De méér dan 50 sprekers op het congres zullen tips en ervaringen delen hoe je je bedrijf, je merk, je businessmodel en jezelf kunt klaarstomen voor de toekomst. Deze experten, game changers en disruptors zullen je business mindset ongetwijfeld een extra boost geven.

Het grootste ondernemersnetwerk in Vlaanderen dit jaar
Wanneer je deelneemt aan een dergelijk event, dan doe je niet alleen inspiratie op, je ontmoet ook gelijkgezinden face-to-face en je neemt waardevolle ideeën en zakelijke kansen mee naar huis. De organisatie verwacht méér dan 1.000 ondernemers en zal faciliteiten aanbieden om met elkaar te netwerken. Tussen de verschillende talks door wordt daarvoor voldoende tijd voorzien. Ontdek tal van innovatieve bedrijven en ontmoet collega-ondernemers, partners en klanten in de verschillende networking area’s en -café’s of in de app van het event.

Desmyttere is partner van dit event …
KMO’s klaarzetten voor de toekomst: dat klonk ons als muziek in de oren. Bij Desmyttere aarzelden we niet om partner te worden van dit bijzondere en ambitieuze event. Je kan ons terugvinden met een stand op het congres. 

… en biedt een korting bij deelname aan
Wil je graag deelnemen aan de Bloovi Entrepreneurs Summit? Gebruik bij inschrijving dan de kortingscode DESMYTTERE2022. Je krijgt dan automatisch een korting van €100 op de normale prijs van €650.

Tot op het event?

Marketinginspiratie nodig? Abonneer op mijn nieuwsbrief.

Abonneren

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy