Inspiratie

Webinar
Marketing voor de groothandel

Groothandels onderbenutten ontzettend de mogelijkheden die moderne marketing hen biedt. Het gewicht van hun commercieel beleid ligt daardoor teveel op de schouders van verkoop.

Lees verder

Blog
Wat is een goede baseline of slogan onder je logo?

“We hebben een baseline nodig”, hoor ik vaak bij klanten. Waarom? Omdat ze vinden dat ze zo nodig iets onder of boven hun logo moeten plaatsen. Helaas weten ze meestal niet wat zo’n baseline moet doen.

Lees verder

Blog
Hoe nieuwe medewerkers aantrekken via marketing of employer branding?

Binnen vele sectoren heerst een ware ‘war for talent’. Veel meer dan het aantrekken van nieuwe klanten schuilt de uitdaging in het aantrekken van nieuwe medewerkers en het behouden van bestaande medewerkers.

Lees verder

Blog
Een nieuwe website kost tussen €250 en €25.000

‘Wat is een aanvaardbaar budget voor onze nieuwe website?” is een veelgestelde vraag aan ons marketingbureau. Die vraag is moeilijk, omdat websites ontzettend kunnen afwijken qua features en ambities.

Lees verder

Blog
Geurmarketing: verborgen verleider?

Het Belgische bpost heeft ooit een direct mailing gedaan voor een wijnhandelaar. De helft van de omslagen kreeg een oreganogeur mee. En wat bleek? De koopintentie lag 11 procent hoger dan bij de mailings zonder geur.

Lees verder

Blog
5 vuistregels voor een professionele bedrijfspresentatie in Powerpoint

Powerpoint is een aangewezen hulpmiddel om bedrijfspresentaties te ondersteunen tijdens (sales)meetings, seminars of congressen. Helaas leiden de meeste bedrijfspresentaties eerder tot frustratie dan tot inspiratie.

Lees verder

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy