Vacature

Desmyttere is een marketingbureau voor KMO’s met kantoor in het centrum van Gent. Onze dienstverlening focust op marketing management voor KMO’s met groeipotentieel. Daarvoor kunnen ze beroep doen op ons marketingteam dat bestaat uit gespecialiseerde marketeers. Om aan de groeiende vraag naar content marketing acties voor onze klanten te voldoen zijn we op zoek naar een

Content Marketing Manager

Functieomschrijving

  • Op basis van een marketing briefing voer je de content marketing acties voor onze klanten nauwgezet uit. Hierbij ligt een bijzondere focus op het schrijven van commerciële content voor social media, webpagina’s (blog, landing pages, …), e-news en social advertising.
  • Je maakt deel uit van een marketingteam bestaande uit een marketing manager, een digital marketeer, een grafisch vormgever en een marketing strateeg.
  • Binnen het team ben jij de content marketing expert. Je schrijft uniforme en waardevolle verhaallijnen die autoriteit, leads of verkoop voor de klant opleveren. Je publiceert die content op alle diverse content marketing platformen. Daarnaast zet je zoekwoordonderzoek op in functie van SEO en content planning. Tot slot ontwerp je visuele communicatie in Adobe Photoshop of Canva.
  • Hoewel de focus op digitale content ligt, ontwerp je ook content marketing acties en -campagnes voor offline mediakanalen zoals folders, brochures of magazines.
  • Als content marketeer voer je niet alleen uit; je profileert je ook als coach en klankbord voor je collega’s.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste, Nederlandstalige professional met een hoger diploma journalistiek, marketing of communicatie. Je hebt een vlotte pen, je bent gepassioneerd door storytelling, je hebt talent voor digitale communicatietechnieken én je hebt ambitie om een content marketing expert te worden. Ben je ook nog een krak in zelforganisatie en werk je pragmatisch? Dan horen we graag van je. Ben je bovendien open-minded, proactief, stressbestendig en klantgericht? Dan trek je ons helemaal over de streep.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar peter@desmyttere.be

Wat jou wacht?

Een boeiende en afwisselende uitdaging. Vooral de afwisseling bij het werken voor verschillende klanten en sectoren maakt deze job zo uitdagend en aantrekkelijk. Verveling? No way...

Bij Desmyttere krijg je een doorgedreven opleiding via een ‘coaching on the job’ principe waarbij je permanent je marketingtalent aanscherpt.

Je krijgt een marktconforme vergoeding en extralegale voordelen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy