Handleiding of checklist voor het schrijven van een marketingplan

handleiding.pngJe kwam op deze pagina terecht omdat je ingeschreven bent op onze maandelijkse e‑nieuwsbrief met marketingtips, aanwezig was op een presentatie van Peter Desmyttere of één van onze webinars hebt gevolgd. Of was het Google of één van onze advertenties die je de weg naar deze pagina heeft gewezen?

Hier kan je een gratis handleiding of checklist voor het schrijven van je marketingplan downloaden. Aan de hand van dit document kan je zelf een concreet marketingplan schrijven voor je product, dienst of project. Deze handleiding verplicht je om je marketingideeën gestructureerd te verwoorden. Het resultaat? Je beschikt over een doe-marketingplan op maat van je onderneming.

Ja, ik wil meteen werk maken van mijn marketingplan

Marketingplan door een professional?

Desmyttere is gespecialiseerd in het schrijven van marketingplannen. Wedden dat we er ook al een schrijven voor een bedrijf uit jouw sector?

Dus als je niet vooruit geraakt bij het schrijven van je marketingplan, waarom dan geen contact opnemen met ons? Een blik van een buitenstaander kan heel verhelderend werken.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy