Freelance marketeers voor KMO's

Marketing is broodnodig voor een KMO. Ze verhoogt de naambekendheid, versterkt de positionering en zorgt voor leads. Maar KMO's hebben zelden budget of tijd om een eigen marketeer in huis te halen. Het resultaat? Marketing in een KMO gebeurt niet of nauwelijks, of gebeurt versnipperd en ad hoc. Dé oplossing? Haal een freelance marketeer in huis die op een consistente manier welbepaalde marketingacties uitvoert binnen een afgesproken tijdsframe (bv. één dag per week). 

Een freelance marketeer voert in een KMO meestal volgende acties uit:

Het voordeel van een freelance marketeer is de onmiddellijke inzetbaarheid voor je KMO. De basis voor een goede samenwerking is een duidelijk plan van aanpak (wat is de doelstelling en welke acties hebben we daarvoor nodig) en een budgettair raamakkoord (hoeveel tijd ga je spenderen en aan welke uurkostprijs). Ter info: de gemiddelde kostprijs voor een professionele freelance marketeer mét ervaring bedraagt in Vlaanderen €95/uur (excl. BTW). Professionele freelance marketeers voeren niet alleen uit, ze rapporteren ook helder en duidelijk de resultaten van hun acties, zodat je als KMO best wel ROI (Return On Investment) mag vragen.

Een goede freelance marketeer is een verlengstuk van je organisatie

Ben je op zoek naar een freelance marketeer? Dan zijn er 3 mogelijkheden. De eerste is het zoeken van een marketeer op zelfstandige basis, meestal éénmansorganisaties. De tweede is aankloppen bij een detacheringsbureau die marketeers insourcet bij KMO's. De derde is een samenwerking met een marketingbureau zoals Desmyttere, die verschillende marketeers in huis heeft waarop KMO's beroep kunnen doen om hun marketing geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Het voordeel van ons freelance marketing aanbod? Wij hebben diverse marketeers in huis, zodat we perfect op maat kunnen schakelen en duurzaam kunnen samenwerken. Die ene witte raaf, die alle bovenstaande marketingtechieken vlekkeloos beheerst voor elke mogelijke sector, die is immers onvindbaar. Daarom bieden wij per klant een marketingteam van 3 freelance marketeers aan (een strategisch marketeer, een content marketeer en een e-marketeer) die samen binnen een freelance samenwerking op concrete campagnes en projecten werken.  

Een freelance marketing voorstel op maat van je KMO?

Desmyttere is gespecialiseerd in marketing management, waarbij KMO's hun marketing geheel of gedeeltelijk naar ons kunnen uitbesteden binnen een freelance samenwerking. Wedden dat we ervaring hebben met bedrijven uit jouw sector?

Uniek aan ons concept is dat KMO's niet één marketeer ter beschikking krijgen, maar een 3-ledig marketingteam dat resultaatgedreven aan de slag gaat binnen een budgettaire raamovereenkomst.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer visie, daadkracht en resultaten in marketing nodig?

Maak nu een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy