Klant sedert 2017

Immo Van Middelem

Ternat
Vastgoedmakelaardij

Immo Van Middelem is een vastgoedkantoor dat onderscheidend is op de manier waarop ze doorheen de volledige customer journey (alle mogelijke contactmomenten met verkopers en kopers van vastgoed) een professionele klantbeleving biedt. Het kantoor is actief in de regio's Ternat en Dilbeek, in het Pajottenland nabij Brussel. Wij begeleiden het vastgoedkantoor zowel strategisch als uitvoerend, waarbij omzetgroei de belangrijkste doelstelling is. Onze marketingdiensten focussen voornamelijk op het verhogen van de inkomende leads van verkopers van vastgoed, zodat Immo Van Middelem haar vastgoedportefeuille kan vergroten. 


Integrale customer journey communicatie

Het bieden van een integrale klantbeleving op elk mogelijk contactmoment, dat is de motor van het marketingbeleid van Immo Van Middelem. Als marketingteam ontwikkelen wij acties en campagnes die zorgen voor meer naamsbekendheid bij kandidaat-verkopers van vastgoed, voor inspirerende communicatie binnen de community van kandidaat-verkopers, voor activerende acties wanneer de verkoop concreet wordt en voor technieken waarmee Immo Van Middelem aanbevelingen en reviews van tevreden klanten krijgt. In welke fase een verkoper van vastgoed zich ook bevindt: de communicatie die ze te zien krijgen van Immo Van Middelen is consistent (dezelfde boodschap) en uniform (dezelfde tone-of-voice). Hieronder ziet u het schema waarmee we de acties doorheen de customer journey in kaart brengen. U begrijpt dat we de gekozen acties uit het schema hebben weggelaten om privacy-redenen.


Marketingplan voor een vastgoedkantoor

Sinds 2017 zorgen we elk jaar voor een update en optimalisatie van de marketingstrategie voor het kantoor. Net zoals in andere sectoren staat de vastgoedsector immers niet stil. Ook bij Van Middelem wordt het businessmodel jaarlijks weer op scherp gezet en gaan we de communicatie helemaal op maat van de nieuwe marketingtrends uittekenen.

Kom eens vrijblijvend praten over jouw verhaal.

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy