Husky Marketing Planner

Gent
IT

eBrochure voor verkoop aan Corporates

Husky Marketing Planner wil haar SAAS-marketingsoftware verder vermarkten richting marketingteams in grote bedrijven binnen Noord-West-Europa, de zogenaamde corporate-markt. Om de prospectie en de verkoopacties te ondersteunen ontwikkelden we een ebrochure die alle componenten van het corporate aanbod van Husky bundelt in een dynamisch en interactief platform. De brochure kan met één link (corporate.huskymarketingplanner.com) worden verstuurd naar en binnen grote organisaties. In de brochure steken animaties, demovideo's, klantengetuigenissen, dynamische call-to-actions en links naar broodnodige documenten om het verkoopproces te faciliteren.


Marketingplan voor een SAAS-start-up

Husky Marketing Planner is een SAAS-startup (Software As A Service) die planningsoftware aanbiedt voor marketingteams. We ontworpen voor hen een strategisch planningframe waarin ze hun belangrijkste strategische beslissingen konden neerschrijven. Een marketingplan voor een dergelijke startup moet immers flexibel (agile) zijn en schiet de eerste 2 à 3 jaar nog verschillende kanten uit. In het marketingplan is bijzondere aandacht besteed aan de definiëring van aanbod, doelgroepen, prijs en concurrentiële positionering in een bijzonder rijk internationaal speelveld aan marketing technologie. Daarnaast bood het marketingplan ook een antwoord op de vraag "Hoe gaan we deze software in de markt zetten?". Daarbij lag bijzondere focus op het ontwikkelen van een digitale marketingstrategie die naambekendheid, actie, conversie (leads!) en engagement (volgens het bekende RACE-model) moest genereren van bovenaan de sales- en marketingfunnel tot en met de verlenging van het aboonement.


  

Bij elke intrede in een nieuw land of regio zetten we Google Ads, Social Ads en Retargeting Ads in. Dat is ondertussen een no-brainer geworden. Zodra de eerste tractie aanhoudt neemt ons content marketing programma het over.

Carine De Brabander, COO

Op zoek naar meer continuïteit in marketing?

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy