Demuynck-Verrax

Sint-Eloois-Winkel
Toelevering non-food

Bedrijfspresentatie

Demuynck-Verrax heeft een salesteam dat zeer vaak bedrijfspresentaties houdt tijdens één-op-één meetings met klanten en prospects. Het ontbrak het team echter aan een professionele bedrijfspresentatie die qua opzet en inhoud aansloot bij de nieuwe huisstijl en bij de recent gelanceerde digitale tools (met de website voorop). Wij maakten een modulaire bedrijfspresentatie in PowerPoint die voor elk klantenbezoek snel kon gepersonaliseerd worden. In een tiental slides krijgt de klant of prospect inzicht in het unieke verhaal van de groothandel, in de topmerken die verdeelt en in relevante cases voor de klant of prospect.


Google Adwords campagne

Hoe scoren we hoog in Google wanneer onze klanten op zoek gaan naar producten als hotelporselein of serveerwagens en merken zoals Bauscher, Schönwald of Eternum? Deze vraag leefde pertinent bij het management van Demuynck-Verrax. Dat is logisch, want wie gevonden wordt in Google moet minder investeren in prospectie. Je krikt als het ware je warme leads gevoelig op. Plus: bovenstaande vijf zoekopdrachten zijn 'big business' in de wereld van de gedekte tafel. Wie naar deze producten of merken op zoek gaat, die dus moet zo snel mogelijk op de website van Demuynck-Verrax belanden. Dat kan, via Google Adwords (SEA of Search Engine Advertising) waarbij we een Google Ad plaatsen wanneer surfers op zoek gaan naar deze producten en merken. Het resultaat? Directe visibiliteit en warme leads.

 


Een Google-vriendelijke imago-website voor een groothandel

Demuynck-Verrax heeft een portfolio van zo’n 250 West-Europese topleveranciers die allemaal garant staan voor tijdloos design. Voldoende dus om de verschillende doelgroepen visueel te prikkelen met een professionele website. Op de website staat het verhaal van Demuynck-Verrax voorop, staan de merken en hun producten (meer dan ooit) in de spotights, brengen we inspirerend nieuws rond producten voor de gedekte tafel en zijn de verschillene catalogi met één muisklik beschikbaar. Het bedrijfsimago en de portfolio professioneel uitdragen is alvast geslaagd met deze website, maar bij Desmyttere blijven we wekelijks aan de slag met deze website teneinde Demuynck-Verrax hoog in Google te plaatsen op de verschillende relevante zoekwoorden. 


Marketingplan voor een groothandel in gedekte tafel

Demuynck-Verrax is een toeleveringsbedrijf van non-food producten, gericht naar horecabedrijven en collectiviteiten (woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, overheden, bedrijven, hotels en overal waar op een professionele manier een keuken gerund wordt). Binnen het kader van een marketingplan werden diverse marketingstrategieën bedacht en neergeschreven. Focus binnen het marketingplan werd het versterken van de communicatie rond belangrijke leveranciers, het gerichter benaderen van de verschillende doelgroepen, de lancering van een huismerk en de volledige rebranding na de fusie tussen Demuynck en Verrax.


 

Een hoge score in Google is essentieel in onze concurrentiële positionering. Dankzij de SEO-prestaties van Desmyttere zien we onze positie in Google week na week verbeteren.

Geert Demuynck, zaakvoerder

Kom eens vrijblijvend praten over jouw verhaal.

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy